teamleider inpak

Voel jij je vertrouwd in een productieomgeving, heb je leidinggevende skills én werk je graag in een familiebedrijf? Naast hard werken is er ook ruimte is voor gezelligheid. De werksfeer is goed. Als Teamleider Inpak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van jouw collega’s en het waarborgen van optimale prestaties. Interesse in deze functie van Teamleider Inpak bij World of Oysters? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als Teamleider Inpak zorg jij ervoor dat de juiste oesters op tijd en in de juiste verpakking worden ingepakt voor de klanten binnen- en buiten Europa. Je geeft hierbij leiding aan een klein en leuk team (+/- 5 tot 8 collega’s) en waar nodig help je ook mee. Je werkt nauw samen met je collega Teamleider Productie.

Verder houd jij je bezig met:

 • Het borgen en bewaken van de planning van de in te pakken oesters;
 • Het zorgdragen voor de juiste afhandeling van klantorders (paklijst en etikettering);
 • Het toezien op de dagelijkse klantorder cyclus, dit doe je samen met je collega’s op de orderadministratie;
 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het terugkoppelen hiervan indien nodig;
 • Het uitvoeren van onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden in de inpakomgeving;
 • Het meedenken in het continue verbeteren van het productieproces.

Hier ga je aan de slag

Als Teamleider Inpak kom je te werken bij ons familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken, sorteren en verpakken van verschillende soorten oesters. Onze organisatie bestaat uit drie werkmaatschappijen. Ieder onderdeel heeft haar eigen identiteit: de oesterkwekerij, het bezoekerscentrum en een nieuwe ijssalon midden in het centrum.

Hierdoor heb je te maken met horeca, productie en handel. World of Oysters typeert zich door korte lijnen, een laagdrempelige prettige onderlinge samenwerking en een hele hechte groep collega’s die op een fijne manier samen werken. Als Teamleider Inpak maak je deel uit van een betrokken en ambitieus familiebedrijf waarbij we het belang van onze medewerkers altijd voorop zetten. Je draagt bij aan de verdere groei van onze organisatie.

Met een uniek breed assortiment aan oesters staan we dagelijks klaar voor onze (net zo) gepassioneerde kwalitatieve afnemers, lokaal en internationaal.

Waar ben jij goed in?

Als Teamleider Inpak ben jij een teamplayer die met oog voor zijn of haar medewerkers leidinggeeft. Je bent betrokken, je werkt nauwkeurig en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Verder herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je hebt een helikopterview, wat ervoor zorgt dat je het overzicht weet te behouden, en ook op stressvolle momenten weet jij je hoofd koel te houden;
 • Jij motiveert jouw collega’s als geen ander en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk;
 • Je vindt het leuk om mee te denken in het productieproces en steeds weer ideeën te bedenken om deze op een efficiënte manier te verbeteren;
 • Je hebt ervaring met het rijden op een heftruck.

Wat bieden we jou?

Als Teamleider Inpak kom je te werken in een jonge en groeiende organisatie met korte communicatielijnen. Voor de komende jaren hebben we mooie ambities, die we graag samen met jou waarmaken.

Verder mag je rekenen op:

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een internationale werkomgeving;
 • Een aantrekkelijk salaris van €3250 tot €3750 op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een dertiende maand;
 • Een extra onbelaste onkostenvergoeding en goede reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer voor je woon-werk reisafstand;
 • Voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Gezellige personeelsuitjes, nieuwjaarsborrels en mooie kerstpakketten.

Wij hebben oog voor jou als collega én persoon en we vinden het belangrijk om jou te waarderen voor het werk dat jij levert! Jouw inzet wordt gewaardeerd en er is absoluut ruimte voor nieuwe en innovatieve ideeën die de efficiëntie in het werkproces verbeteren. 

Word jij onze nieuwe collega in ons gepassioneerde en enthousiaste team? We komen graag met jou in contact en vinden het belangrijk om je te leren kennen.

Wil je graag meer weten over deze functie of ons als werkgever? Neem dan contact op met Elisa via 0113-760850 of HR@worldofoysters.com

foto vacature yerseke world of oysters